Psykologisk Ressource Center

Psykologisk Ressource Center (PRC) holder til i København, og er en privat psykolog virksomhed, som er fokuseret på Autisme, Aspergers Syndrom og ADHD.

PRC tilbyder mange former for hjælp og støtte til eks.:

  • En person som for nylig har fået stillet en diagnose og som ønsker hjælp til at forstå, hvad dette indebærer og hvordan han/hun skal komme videre i livet.
  • En person som har haft en diagnose i længere tid og som står over for en ændring i livet, og som ønsker hjælp til dette.
  • En person som overvejer om Aspergers Syndrom og/eller ADHD kunne være årsagen til de problemer, som vedkommende slås med, og som ønsker opklaring af dette – og evt. om en diagnose kunne være en hjælp til at komme videre.
  • En familie som har et barn – ung eller gammel – som er diagnosticeret med Aspergers Syndrom eller autisme og/eller ADHD og som trænger til råd og vejledning i forhold til hvordan, de bedst kan støtte barnet/den unge. Dette kan dreje sig om struktur i hverdagen, sociale evner, søskendeproblematikker, skoleforhold, fest og fritid, og en række andre forhold.
  • Et par, hvoraf den ene har en Aspergerprofil, og som har udfordringer i parforholdet, de gerne vil have hjælp til at håndtere.

PRC har (per april 2021) fornøjelsen af at arbejde med Maja Toudal.

Maja er ansat som klinisk psykolog, med speciale i autisme.

PRC tilbyder også forskellige kurser til fagfolk, bl.a. i brugen af KAT-kassen samt undervisning i selvforståelse, autisme og spiseforstyrrelse.

Blandt virksomhedens ressourcer på hjemmesiden, er det muligt at tage flere (gratis) tests, som kan give dig en indikation, om hvorvidt du har autisme.

PRC har et samarbejde med Søstjerneskolen.

Læs mere her:

https://psyk-ressource.dk/

“Det er de mest kompetente psykologer jeg nogensinde har mødt.”

“Deres speciale er aspergere, og man bliver forstået fra start..
De forstår hvordan autist-hjernen er anderledes..”

“Almindelige” psykologer går ad lange genveje for at patienten/borgeren ender med at træffe det rigtige valg selv til sidst.
Min evne til at vurdere det rigtige valg er dårlig (da der jo er mange mulige udfald og konsekvenser, som kan være overvældende) og kan få mig handlingslammet uden at vælge.
Denne problematik er de bekendt med og justerer derfor deres tilgang så der er en balance mellem selvudvikling og selvforståelse.. så meningsfuldt!”

5 ud af 5 stjerner herfra

Silke

Aspie

“Ufatteligt kompetent behandling og masser af gode råd og vejledning fra Bettina Scheller fra Psykologisk Ressourcecenter.”

Katrine

Aspie