Socialrådgiver

Din Socialrådgiver

Din Socialrådgiver, Lisa Pedersen

Lisa Pedersen er uddannet socialrådgiver, og har over 20års erfaring i arbejdet med mennesker. Bl.a. har hun i årevis være frivillig og formand for Red Barnet i Hjørring.

Hun driver nu sin egen virksomhed Din Socialrådgiver, som privat socialrådgiver. Her har hun hjulpet mange fortvivlede og sårbare mennesker med at komme videre i det, ofte forvirrende, bureaukratiske system.

Fordelen ved en privat socialrådgiver er at der ikke er et politisk bagland, som presser på for en bestemt vurdering. En privat socialrådgiver vil derfor ofte have mere tid og overskud til netop din sag.

Din Socialrådgiver kan også findes på facebook HER.

Den Sociale Stemme

Gabriella Donnerborg

Gabriella Donnerborg er selvstændig socialrådgiver, og kvinden bag den Sociale Stemme.

Hun holder til i Skørping, nær Aalborg, er uddannet socialrådgiver, og mor til en søn, som er spastiker. Det har givet hende erfaring, både som rådgver og klient hos kommunen. 

Gabriella har en side på facebook, hvor hun om søndagen, hver 14. dag, gratis giver råd og redskaber om kontakt og kommunikation med kommunen.

Ønsker du hjælp, så forbered dine spørgsmål, og mød hende på chatten. De spørgsmål hun ikke når, bliver ofte besvaret i et opslag efterfølgende. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *