Hverdag med Autisme,  Praktikplads,  Uddannelse

Mit møde med Erik Clausen

Som led i min uddannelse, Natur og kulturformidling, skulle jeg i praktik i 6mdr. Mit praktiksted blev Trekanten Bibliotek og Kulturhus i Aalborg Øst, hvor jeg stod for at lave events og koncerter, samt opdatere deres facebookside. Det følgende er en lille historie fra praktikken, hvor jeg fik selveste Erik Clausen til at smile.

Som praktikant hos Trekanten Bibliotek og Kulturhus, var det en selvfølge at jeg skulle indgå i en masse kulturelle arrangementer. 

Et af disse arrangementer var ”Sind Aalborgs 25års Jubilæum” hvor dagens taler var selveste Erik Clausen. 

Til dette arrangement var jeg hovedansvarlig for at alt forløb som det skulle, men Casper (min chef) havde dog forberedt alt udstyret, så jeg kun skulle være der for en sikkerheds skyld. Der var i alt 100 gæster i salen denne gang, og alle var spændte på se Erik folde sig ud på scenen.

Showet startede med en lille tale, og ind kom Erik som på ingen tid havde tryllebundet publikum med sin humor og holdninger til samfundet. 

Der var gået ca. 10min da der pludseligt blev stille i salen og det gik op for mig at batteriet i hans trådløse mikrofon var blevet afladt. Nogen havde glemt at sørge for friske batterier! Jeg sprang hurtigt op til scenen og fik hans mikrofon, og løb afsted til pedellerne for at få nye batterier.

Erik tog det meget pænt og fortsatte uden mikrofon som om intet var hændt. Det så jeg som en chance for at teste, om mikrofonen nu også var klar, til at komme ind til scenen. 

Lige efter batterierne var kommet i, sang jeg højt i mikrofonen… “alle sømænd er glade for piiiir, men min skat, du må stooole på miiiiiig….”… og holdt øje med det grønne lys, som registrer om mikrofonen modtager lyd. Det gjorde den, og jeg kom hurtigt ind til salen, hvor jeg pludselig blev mødt af en klapsalve fra Erik Clausen, som med et smil på læben råbte: 

 

 

”Her har vi jo en af repræsentanterne for Danmarks ungdom!” 

 

Publikum klappede højlydt og det gik så op for mig at jeg ikke havde slukket for mikrofonens receiver i salen, så da jeg sang for at teste den, sang jeg også for alle de 100+ gæster inde i salen! 

Atter engang var jeg kommet i centrum, og til stor underholdning for publikum…

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *